Online marketing Hoofddorp

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Hoofddorp en omgeving die gespecialiseerd is in het helpen van MKB’ers? Ik kan je helpen! Ik en mijn team zijn gespecialiseerd in het opzetten én optimaliseren van online marketing campagnes voor MKB’ers die de resultaten van hun website drastisch willen verbeteren.

Wat is online marketing?

Online marketing is de promotie van producten of diensten via het internet. Tot online marketing wordt onder andere gerekend: zoekmachineoptimalisatie, conversie optimalisatie, e-mailmarketing, affiliate marketing, inbound marketing en meer. Ik en mijn team zijn dé specialisten op het gebied van online marketing in Hoofddorp en omstreken.  Met mijn online marketing diensten ben je er zeker van dat je het maximale uit je website of webshop gaat halen.

Mijn visie op online marketing is anders dan die van veel andere internetbureau’s. Ik heb de afgelopen jaren na veel testen, analyseren en implementeren een succesformule kunnen ontwikkelen die elke website in een klanten machine verandert.  Zo focus ik mij op de volgende twee elementen:

  1. Het genereren van zoveel mogelijk kwalitatieve en relevante bezoekers naar jouw website via verschillende kanalen.
  2. Het maximaliseren van de overtuigingskracht van je website. Zo wordt een maximaal aantal bezoekers geconverteerd naar klanten.

Online marketing lijkt misschien ingewikkeld, maar ik houdt het graag overzichtelijk. Online marketing is er al vanaf € 247,- per maand. Dat is inclusief het beheer van Google Adwords campagnes, social media en Google Analytics. Uiteraard is ook de analyse van de cijfers die uit Google Analytics naar voren komen inbegrepen. Daarnaast kan ik je adviseren over alle andere vormen van online marketing voor jouw organisatie in Hoofddorp.

Neem contact met mij op voor meer informatie en een offerte voor online marketing in Hoofddorp en omgeving.

Bel naar:
06 – 46192943