Content Marketing

Of je nu een webshop hebt of een onderneming waarbij je website je visitekaartje is: goede content is belangrijker dan ooit. In een (online) wereld waar veel klanten geworven kunnen worden, blijven kansen nog steeds onbenut. Doodzonde! Want met een goede webpagina en een goed verhaal kun je van je bezoeker, je klant maken. Hoe? Door samen te werken met DVT Online Marketing en Eigen-Zin(nig) Tekstbureau Haarlem!

Content marketing uitbesteden

Het begint allemaal met een analyse. Niet alleen van jouw website, maar van je volledige bedrijf. Wie is jouw ideale klant? Hoe werkt die klant? Vindt die jou via het internet, of op een netwerkborrel? En hoe bespeel je de klant: vertel jij jouw verhaal door middel van woorden of van beelden? Zomaar een paar vragen waarmee we proberen te achterhalen wat de kern – de filosofie – van jouw onderneming is. Als we jouw ideale klant hebben samengesteld, gaan we kijken hoe die klant jou kan vinden. Dat doen we door middel van:

 • Zoekwoordenanalyse
 • Het in kaart brengen van de concurrentie
 • Een marketingkalender maken
 • Het uitwerken van een website en de marketingkanalen.

Content marketing met SEO

Zoekwoordenoptimalisatie (SEO) wordt neergezet als toverkunst waarbij je binnen één dag hoog in Google staat. Maar zoals toveren niet bestaat, is binnen een dag een toppositie op een zoekmachine uitgesloten. Wel zorgen we ervoor dat we met de woorden die jouw klanten in hun achterhoofd hebben, gevonden worden. De zoekwoorden die we oogsten door middel van weblogs, artikelen, webteksten en uitingen op sociale media, kun je later gaan oogsten. En met goede content zul je zien dat hoog in Google komen wél makkelijk is, en dat ervaren copywriters en marketeers je kunnen begeleiden in dit traject.

Hoe kun je content marketing uitbesteden?

Samen met Eigen-Zin(nig) Tekstbureau Haarlem hebben we een pakket samengesteld waarbij we jou zichtbaarheid op internet kunnen garanderen. Dat doen we door middel van een strategische aanpak met zoekwoorden, analyse, online en content marketing en een technisch perfect werkende website. Met een handig abonnement krijg je elke maand weblogs, een uitgebreid rapport over jouw vindbaarheid en een maandelijkse (telefonische) afspraak om nieuwe doelen te stellen – en te behalen.

Wat zit er in het contentmarketing pakket?

 • Elke maand een introductie van een nieuw zoekwoord, met subzoekwoorden;
 • Drie weblogs;
 • Eén landingspagina of tekstpagina;
 • Social media ondersteuning
 • Een uitgebreide analyse van de website en de score in de zoekmachines;
 • Conversie optimalisatie om van je bezoekers, klanten te maken;
 • Telefonische ondersteuning.

Content marketing kosten

Dit kost slechts € 396,- per maand! We bieden dit pakket zo laaggeprijsd aan, omdat we zo willen laten zien dat een goede marketingcampagne geen rocket science is.

Vooraf wordt de hele website gemaakt. Dat gebeurt op basis van WordPress, een middag durend interview en optimalisatie voor 3 zoekwoorden, verspreid over 6 pagina’s (exclusief contactpagina). Daarnaast krijg je ook gratis twee weblogs van een zoekwoord naar keuze. De opstartkosten bedragen € 1795,-

Ben je benieuwd naar hoe wij jou kunnen stimuleren het beste uit je online netwerk te halen en een nieuwe doelgroep aan kunt boren? Laat ons je helpen: wij zijn jonge ondernemers met verstand van de digitalisering en online marketing. Samen met jouw onderneming kunnen we slagvaardig te werk gaan en direct resultaten behalen. Ga je de uitdaging met ons aan? Bel of mail direct!

Bel naar:
023 – 8200282