Internet Marketing Leiden

Wil je een compleet pakket aan internet marketing diensten voor meer resultaat? Wil je achterover leunen terwijl een expert jou helpt om het maximale uit je internet marketing te halen? Dan ben ik je man! Ik ben een internet marketing specialist uit de omgeving van Leiden. Ik bied complete internet marketing pakketten aan voor MKB’ers vanaf 247,- per maand.

Jouw website wordt geoptimaliseerd zodat de vindbaarheid in de zoekmachines verbetert en daarnaast beheer ik jouw Google Adwords account voor succesvolle advertentie campagnes.

Internet Marketing voor meer resultaat

Elke maand doe ik een grondige analyse van de resultaten zodat we altijd weten waar de kansen liggen. Deze analyse is inbegrepen bij al mijn internet marketing diensten.

Mijn internet marketing pakketten zijn er voor MKB’ers van elk formaat. Zo help ik kleine webshops, taleninstituten, lifecoaches maar bijvoorbeeld ook grote sportscholen met veel personeel in de omgeving van leiden.

Elk bedrijf heeft een andere mix van internet marketing elementen nodig die past bij de doelstellingen en doelgroep. Vandaar mijn gevarieerde aanbod in internet marketing pakketten. Wil je een op maat gemaakt internet marketing pakket?Ook dat is mogelijk!

Als je meer informatie wilt over mijn internet marketing pakketten kan je onderaan deze pagina contact met mij opnemen. Ik doe je dan graag een passend voorstel!

Bel naar:
06 – 46192943